• about02
  • about01

Sugeng rawuh ing Mesin KEPT

KEPT Machine minangka perusahaan klompok, kita fokus nyedhiyakake kualitas apik, mesin efisiensi tinggi kanggo produk plastik.

Produsen lini produksi kanggo lantai plastik, lembaran marmer tiruan, profil PVC, pipa Plastik, duwe pengalaman luwih saka 20 taun. Kita profesional mesin ekstrusi kanggo pipa, profil, sheet, panel.

Saka konsultasi pisanan nganti tes aplikasi, KEPT Machine nawakake solusi lengkap kanggo pasokan mesin utawa tombol turn saka garis kasebut.

Tim kita bakal menehi layanan lan solusi profesional